?>

NAJBOLJI ĐACI BEOČINA, SREMSKIH KARLOVACA I ĐURĐEVA U KCNS

Moto fleet manager

U okviru projekta Učim+Znam=Vredim u ovog četvrtka fotografisani su đaci generacije škola u opštinama Beočin, Sremski Karlovci i đak generacije iz Đurđeva u opštini Žabalj. Ovaj put najbolji đaci fotografisani su u Novom Sadu u prostorijama Tribine mladih Kulturnog centra Novog Sada.

ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar02 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar04 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar08 ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar09

Dobrodošlicu i čestitke najboljim đacima iz tri opštine uputio je predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović. Osim razgovora s predstavnicima našeg Udruženja, s kojima su podelili svoje planove za budućnost, a o čemu ćete čitati na ovom portalu kada budu postavljeni bilbordi s njihovim fotografijama, najbolji đaci su dali izjave i produkcijskoj kući Media Info Centar koja pravi serijal o mladim, talentovanim i uspešnim ljudima.

ucim znam vredim - novi sad - kulturni centar13

Ovom prilikom zahvaljujemo se na gostoprimstvu Kultunom centru Novog Sada i direktoru ustanove Bojanu Panaotoviću.

Ovim fotografisanjem završen je prvi korak u realizaciji projekta. U narednim nedeljama očekujemo i prve bilborde po opštinama na kojima će biti promovisani najuspešniji đaci u protekloj školskoj godini. Vidimo se na bilbodima!