?>

KONCERT UČIM+ZNAM=VREDIM U SINAGOGI 19. NOVEMBRA

Moto fleet manager

 

Кoncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine predstavljeni na  bilbordima u okviru projekta “Učim+Znam=Vredim” u Novom Sadu koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, održaće se u Sinagogi u utorak, 19. novembra s početkom u 19 sati.

Publika će imati prilike da čuje horove osnovnih škola “Đura Daničić” i „Jovan Popović“, hor Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj”, ženski hor i orkestar Muzičke škole „Isidor Bajić“, kao i soliste Osnovne muzičke škole “Josip Slavenski”.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada  na muzičkim takmičenjima u godini za nama.

Svi učenici koji će učestovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji “Učim+ Znam=Vredim” čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka.

Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada i Omladinskom prestonicom Evrope 2019 – OPENS.

Ulaz na koncert je besplatan.