?>

BAČKI PETROVAC: ŠEST ĐAKA PROMOVISANO NA BILBORIDMA

Moto fleet manager

U Opštini Bački Petrovac od prošle nedelje nalaze se bilbord panoi na kojima su istaknuti najbolji đaci sa teritorije ove opštine koji su postigli zapažene rezultate na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz nauke i umetnosti.

bilbordipetrovac (5)

Projekat Učim+Znam=Vredim, koji zajednički na teritoriji ove lokalne samouprave sprovode Udruženje za promociju društvene odgovornosti i Opština Bački Petrovac, predstavio je u Bačkom Petrovcu pet učenica Osnovne škole „Jan Čajak“ i u Gložanu jednu učenicu Osnovne škole „Jožef Marčok Dragutin“. Takođe, u Bačkom Petrovcu na jednom bilbordu predstavljeno je svih šest đaka sa područja bačkopetrovačke opštine koji su učestvovali u ovogodišnjem projektu Učim+Znam=Vredim.

bilbordipetrovac (1)

Predsednik Opštine Srđan Simić razgovarao je tim povodom sa predstavnicima Udruženja i na sastanku je konstatovano zadovoljstvo zbog rezultata ove akcije i izražena obostrana želja da se ova saradnja u cilju promovisanja najboljih učenika kao društvenih uzora i pravih društvenih vrednosti nastavi i unapređuje i u narednom periodu.

bilbordipetrovac (2)

Predsednik Udruženja za promociju društvene odgovornosti Aleksandar Savanović informisao je Simića da je ove godine u projektu Učim+Znam=Vredim učestvovalo sedam lokalnih samoupravo, a na više od 60 bilborda promovisano je preko 200 đaka iz Grada Novog Sada, te opština Beočin, Sremski Karlovci, Žabalj, Temerin, Srbobran i Bački Petrovac. On je istakao da je za uspeh ovog projekta bila izuzetno važna dobra saradnja sa Pokrajinskom vladom, lokalnim samoupravama i školama koje su kandidovale svoje najbolje đake, ali je najvažniji doprinos bio upravo učenika koji su bili uspešni na mnogobrojnim takmičenjima u različitim oblastima i samim tim ispunili kriterijum da budu promovisani na bilbordima u ovoj godini.