?>

UČIM+ZNAM=VREDIM 2020!!!

Moto fleet manager

Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji s Udruženjem građana Novi Sad ove godine će realizovati projekat Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj popularizacija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola. Zbog pandemije Kovida-19 koja se odrazila na nov način odvijanja nastave i prekid svih školskih takmičenja, doneli smo odluku da ove godine napravimo malu retrospektivu i podsetimo se svih naših mladih i uspešnih sugrađana koji su prethodnih pet godina krasili bilborde po Novom Sadu. Želja nam je da podsetimo Novosađane na pravo bogatstvo koje ovaj grad ima i s kojima se istinski ponosimo, jer su predstavljali i promovisali svojim znanjem, trudom, i veštinama svoje škole, svoj kraj i svoj grad kako u Srbiji, tako i na međunarodnoj sceni.

Oni svakako zaslužuju pažnju, jer oni su budućnost našeg grada i naše zemlje.

Ponosni smo što su nam se u realizaciji ovogodišnjeg projekta priključilo Udruženje građana Novi Sad koje je svojim brojnim humanitarnim aktivnostima oplemenilo naš grad i verujemo da će Učim+Znam=Vredim 2020. još jednom pokazati ko treba da su naši društveni uzori i kome treba da pripada pažnja javnosti.

Ujedno, pozivamo ljude dobre volje i društveno odgovorne kompanije da nam se pridruže u realizaciji ovog projekta, a pre svega u širenju dobrih vesti o uspesima naših mladih sugrađana.

Vidimo se na bilbordima!

ПРЕТХОДНА ВЕСТ  

  СЛЕДЕЋА ВЕСТ